#8025 21. 3. 2014
Jarda: Dobrý den,
chtěl bych se zeptat když chci, aby bylo boilie trvanlivé a dát si ho do pytlíku-vždycky když si udělám boilie tak po cca 5 dnech je tvrdé jak beton a když si koupím boilie od nějaké firmy tak je pěkně měkké a čerstvé, ale když si ho po třeba 3 dnech sušení dám do kbelíku tak mi zplesniví bude stačit když použiju konzervant popřípadě jaký ?
nebo jestli máte nějakou fintu aby mi boilie nezplesnivilo a zůstalo čerstvé ? děkuji
Nikl Team
Dobrý den,
pokud chcete, aby Vaše boilies bylo měkčí, určitě Vám při výrobě z vlasntího mixu doporučujeme ubrat pojivých složek. Druhým tipem je boilies po uvaření a např. 2 denním sušení buď zamrazit nebo jej zasypat solí. Oběma postupy udržíte boilies měkčí a "čerstvější".
Pěkný den, Nikl team