#6111 7. 11. 2012
Radek: Zdravím. Chci si vytvořit vlastní játrovou směs, ale nejsem si uplně jistý složením. Kolik gramů tohoto výrobky je dostačující na kilo mixu,aby to dodalo játrovou chuť? Mimo něj mám v plánu použít ještě 100g enzymované drůbeží játrové moučky. Popřípadě se kterýma produktama to ještě zkombinovat a v jakém množství? Popdpoří přidání krevní moučky játrovou chuť-aroma? Děkuji.
Dotaz k produktu: Nikl Rozpustný játrový extrakt 50g
Nikl Team
Dobrý den Radku,
záleží na konkrétním složení mixu. Všeobecně Vá do játrových návnad doporučujeme použít zhruba 7 - 10g extraktu na 1kg mixu a 100g játrové moučky. Dále Vám doporučujeme použít alespoň 200g rybí moučky a další klasické objemové přísady.
Pokud chcete ještě více játrové boilies, doporučujeme Vám přidat ještě zhruba 20-30ml tekutých jater, případně použijte syrová játra místo vajec při míchání těsta.
Pěkný den, Nikl team