#1355 12. 3. 2010
rybarlucas: Dobry den,
muj dotaz smeruje k vyrobe boilies Krvave peklo. Mohli byste poradit pracovni postup pri vyrobe boiliesu z 2 kg boilie mixu? Staci do teto smesi pridat pouze vajicka a esenci, nebo je nutne dodat olej, popripade dalsi zpevnovaci ci jine latky? A jeste jeden dotaz ohledne esence. Jake je optimalni mnozstvi esence svestka/mata, popripade kolik vajicek dotat do tohoto 2 kg boilie mixu? Predem dekuji za odpovedi, s pozdravem Lukas.
Dotaz k produktu: Krvavé peklo boilies mix
Nikl Team
Dobrý den,
výroba boilies Krvavé peklo se v ničem neliší od klasického postupu vaření boilies. Tedy do větší nádoby rozklepněte 9 vajec velikosti M, přidejte odpovídající množství amino-csl komplexu Šveskta-máta, případně 20ml Lososového oleje a vše pořádně promíchejte. Poté začněte postupně přisypávat boilies mix Krvavé peklo a za průběžného míchání pomalu zahušťujte. Ve chvíli, kdy bude těsto již tužší, začněte ho zpracovávat rukama. Postupně přisypejte tolik směsi, než uhnětete tužší, ale stále vláčné těsto. Orientačně by Vám na oněch 9 vajec mělo vyjít 1kg boilies mixu.
Z těsta vytvarujte kuličky na rollballu a dejte do horké vody vařit. Jakmile kuličky vyplavou na hladinu, sesbírejte je sítkem a nechejte chladnout a schnout. Po asi 2 dnech sušení je boilies připravené k použití.
Do mixu Krvavé peklo není potřeba přidávat žádné další "zpevňovací" látky. Esenci "Švestka máta" nemáme v nabídce. Tato příchuť je kombinací esence Švestka a esenciálního oleje Máta. Nabízíme ji v hotovém amino-CSL komplexu Švestka Máta.
Přejeme pěkný den!