#1223 26. 2. 2010
Winkler: Dobrý den, můžete mi prosím poradit, co se týče uchovávání mraženého plovoucího boilies ?
jedeme na týdení výpravu a mám dost plovoucího,různých druhů. Jakým způsobem to řešíte vy, nezdá se mi řešení kupovat sak na sučení pro haždý druh, zvlášť když od každého je pouze 100g. A v sáčku to určitě chytne plíseň. Díky moc za odpověď
Nikl Team
Dobrý den,
uchovávání mražených pop-ups z naší nabídky není nic náročného. My doporučujeme a sami děláme to, že si čerstvé pop ups nejdříve pořádně vysušíme, klidně i 14dní. Tím snížíme obsah vody ve struktuře nástrah natolik, že následně už nedochází k jeho plesnivění. Není třeba se obávat, že by vysušené pop-ups ztratily na své atraktivitě. Při našem chytání totiž vždy upřednostňujeme dipování pop-ups před lovem v dipech nebo čistých esencích. Málokdy nastražíme popku bez dodatečného zatraktivnění. Proto je dobrým tipem rozházet si takto popky do kelímků s různými druhy esencí a dipů a mít je díky tomu vždy po ruce maximálně zatraktivněné u vody připravené k okamžitému použití.
Není ani nezbytně nutné dipovat popups vždy přesně ve stejné esenci či dipu. Nevidíme nejmenší problém v tom, naházet si pár popek příchutě Oliheň do dipu 3XL a podobně...
Nicméně počínaje letošním rokem budou mražené pop ups nahrazeny klasickými popkami stabilizovanými, které budeme prodávat v klasických plastových dózách. K dispozici budou v řadě příchutí, ve dvou velikostech a dvou barvách.
Přejeme pěkný den!