#1182 21. 2. 2010
Tom: Mám dotaz jak dlouho vařit boilis a sušit aby se nezkazilo po uschování v sáčku.Samozřejmě se ptám na boilis připravený z pop up mixu.Děkuji za odpověd.
Nikl Team
Dobrý den Tome,
plovoucí boilies, které si vyrobíte z Pop-up mixu Super Buoyant doporučujeme sušit stejně, jako klasické mraženky. Tedy 2-3 dny v závislosti na teplotě a vlhkosti vzduchu v místnosti. Poté takto vyrobené čerstvé popky buďto zamrazte a z mrazáku vytáhněte až před cestou k vodě nebo je nadále sušte klidně i řadu týdnů tak, že budou velmi tvrdé a zároveň nebude hrozit riziko jejich plesnivění.
My jsme, jak je známo, velkými příznivci silně dipovaných a atraktivních pop-ups, takže ve velmi vysušených a tvrdých plovoucích nástrahách nevidíme sebemenší problém. V dipu či esenci si před použitím boilies zatraktivníme a takto vysušené kuličky vydrží ve vodě mnohem déle nastražené...
Přejeme pěkný den!