#1082 9. 2. 2010
Mira: Zdravím, chci se zeptat. Jaký je dle Vašeho názoru nejlepší způsob na uchování těsta (obalovacího) po výrobě boilie a hlavně taky u vody, např. při tří denní rybačce. A ještě jedna otázka - K přípravě tygřáků - je lepší je mít naložené pořád ve vodě s cukrem, nebo je i po určitě době naložení povařit. Vaše 5kg balení tygřáků zřejmě obsahuje různé velikosti ořechů, že?
Nikl Team
Dobrý den Miro,
Váš dotaz ohledně uchovávání rozmíchaného boilies těsta je v naší poradně poměrně frekventovaný a často se opakuje. Abychom pomohli kaprařům najít odpovědi na jejich dotazy co nejrychleji, zřídili jsme Produktové poradny. Pod každým produktem v eshopu máte prostor pro položení dotazu týkajícího se konkrétní věci. Zárovň však pod produktem najdete dřívější otázky, které nám před Vámi již někdo položil. Konkrétně dotaz na uchovávání těsta byl řešen v těchto otázkách 958 , 546 , které najdete velmi rychle pouhým srolováním na několik otázek pod tímto produktem.
Ohledně druhé části Vašeho dotazu na přípravu a skladování tygřích ořechů. Naše 5ti kilogrmové balení tygřáků obsahuje takové tygří ořechy, které si objednáte. Můžete vybírat ze 4 typů či velikostí ořechů - tedy "Jumbo" (vel.10-25mm), Mega Black (20-25mm), Standart (6-12mm) a Výběrový (12mm).
Náš doporučený postup přípravy je popsán například ve Slovníku pojmů pod pojmem Tygří ořech nebo opět v celé řadě předešlých dotazů na stejné téma, které najdete vždy v produktové poradně pod danou položkou e-shopu.
Při uchovávání naložených ořechů vždy pouze dbejte na to, aby byly ořechy stále ponořené pod vodou. V takovém případě by Vám měly vydržet v použitelném atraktivním stavu i několik měsíců.
Přejeme pěkný den!