#10128 15. 6. 2016
Tomáš: Dobrý den,chci se zeptat jestli můžu používat na výrobu boilies klasickou pšeničnou krupici z obchodu a taky sojovou mouku hrubou ze zdravé výživy(třeba smíchat s plnotučnou sojovou).Dále může se lososový olej zkazit a jak to poznám? Dostal jsem litr oleje ale trvanlivost je do 2013,cca 4 roky byla uložena v lednici. Barvu a vůni má normální tak nevím jestli ji můžu použít do boilies na třeba na zalití halibudek.
Nikl Team
Dobrý den, co se týče pšeničné krupice a sojové mouky, tak tyto dvě suroviny samozřejmě použít můžete. Jen máme obavy z konzistence hotového těsta, aby se Vám nelepilo a šlo s ním pracovat. Lososový olej se samozřejmě zkazit může. Poznal by jste to podle vůně, je mírně kalný, těžko takhle od klávesnice poradit. Pokud nějak extrémně nepáchne, halibutky s ním zalít můžete.
Pěkný den, Nikl Team