Zdravím Nikl Team a pana mistra šéfkuchaře Karla Nikla. Vydal jsem se s kolegou na naší domovskou vodu, nedaleko Mariánských Lázních o rozloze 12,5 ha, kde jsme strávili 3 dny. Na této svazovce je velký rybářský tlak, takže není vůbec lehké udělat větší rybu. Už jen vytáhnout kapříka nad 50 cm je zázrak. Jelikož je zde zakázána loďka, museli jsme krmit v prsačkách a bójku ´´zavést´´ v plavkách. Krmili jsme převážně vařenou kukuřicí, ke které jsme přihazovali pelety a pár koulí. Za tři dny jsme vytáhli 20 ryb, zejména kapříky do 50 cm, ale přeci jen jsme se dočkali krásné ryby. Třetí den v 5 ráno přišla razantní jízda na mé nejoblíbenější boilie, a to Krillberry (vzbudil mě příposlech, takže je pochopitelný můj zmuchlaný výraz na fotkách . Ač je to boilie do studenější vody, tak frčí celý rok luxusně. Kapřík měl 83 cm a 9,15 kg čisté váhy a jsem za tohoto kapra nesmírně šťasten, jelikož si nepamatuji, že by někdo takovéhoto kapra na této svazovce vytáhl. Můj názor je ten, že boilies z vaší kuchyně nemá v republice a ani na Slovensku konkurenci. Petrův zdar! :)
Robert Csekés