Vítejte v poradně Nikl Teamu
Máte-li jakoukoliv otázku z oblasti kaprařiny, Nikl Team Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! V případě, že nenajdete podobný dotaz v archivu poradny, položte nám novou otázku.
Pokud v nás vložíte svou důveru a rozhodnote se u nás nakupit, naleznte veškerý sortiment určený pro lov kapra v sekci Kaprařina.
- Vše
- Dostupnost zboží (551)
- Kaprařské vybavení (4554)
- Taktika a technika lovu kaprů (422)
- Volba nástrah a návnad (3569)
- Koncové udice (978)
- Kaprařské revíry (313)
- Ostatní (1674)
#941 25. 1. 2010 Kdy budou na eshopu dostupné pelety 3XL?
Tom: Dobý den.
Rád bych se zeptal, kdy budou na e-shopu dostupné avizované 3XL pelety?
Nikl Team
Dobrý den Tomáši,
každým dnem pelety přidáme na shop. Viz totožná otázka a naše odpověď v dotaze 907.
Opravdu se již brzy dočkáte...
Přejeme pěkný den!
#932 24. 1. 2010 Jaké je balení NHDC ?
jan brezovský: dobry den, mam jeden dotaz na sladidlo nhdc- na stranke s popisom uvadzate ze ma 50 ml , ale ked ho vlozim do knakupneho kosa tak uz uvadzate len 10 ml . Akeho mnozstva sa mam teda drzat ?
Dotaz k produktu: Nikl Sladidlo - NHDC
Nikl Team
Dobrý den,
děkujeme za upozornění na nesrovnalost u tohoto produktu.
Jednalo se o lidskou chybu - v systému bylo v názvu produktu chybně zadáno "10ml". Balení je samozřejmě 50ml, takže očekávejte lahvičku 50ml.
Překlep v názvu produktu jsme opravili, už je to v pořádku. Omlouváme se za tuto chybu a přejeme pěkný den!
#926 24. 1. 2010 Je v nabídce i zelená kšiltovka CRU?
miro: zdravim chci se vas zeptat jesli se da koupit ksiltovka zelena z logem CARP R US vim ze cerna je v nabidce a le me se vic libi ta zelena dekuji z pozdravem miro
Nikl Team
Dobrý den Miro.
V nabídce máme samozřejmě i zelené (olivové) provedení této čepice. Můžete ji najít v našem eshopu pod následnujícím odkazem.
S pozdravem Nikl team.
#913 21. 1. 2010 Jaký je rozdíl mezi kukuřicemi?
Jiří Vojtěch: Zdravím všechny mistry kapraře a kapří kuchaře, chci se zeptat jaký je rozdíl mezi vaší kukuřicí a kukuřicí běžně dostupnou v zemědělských obchodech. Dík Jirka (muzikant)
Dotaz k produktu: Nikl Kukuřice
Nikl Team
Dobrý den Jirko,
jak jistě tušíte, mezi kukuřicí, kterou koupíte v zemědělských potřebách a naší kukuřicí není žádný rozdíl. Tento produkt nabízíme z důvodu, že si rybáři při klasické objednávce mohou zakoupit i kukuřici a nemusí se trmácet do zemědělských družstev. Zkrátka se snažíme našim zákazníkům nabídnout co nejvíce produktů na jednom místě, aby byl nákup čehokoliv co nejjednodušší.
Přejeme pěkný den, Nikl team.
#912 21. 1. 2010 Jaký je postup výroby boilie pro úplného začátečníka?
Tomáš Petrů: Dobrý den,přicházím s dotazem na výrobu boilí jako úplný nováček,pročítal jsem dotazy i odpovědi kolegů na vašich stránkách,chtěl bych si vyrobit boilí,dotaz zní co je potřeba ještě přidát třeba do směsy : Fish – 4ml esence Fish, 2ml esenciální olej Černý pepř, 30ml Liquid a 10g Aminoacid komplex,,mám na mysli třeba vejce,vodu atd.popřípadě i postup a dobu vaření,pokud je možné odpovědět,předem moc děkuji
Imperial Baits team
Dobrý den Tomáši.
Do dostatečnš velké mísy rozbijte asi 8 středně velkých vajec, přidejte všechny tekutá a sypká aditiva a dobře zamíchejte. Poté začněte za stálého míchání přidávat boilie mix až bude mít těsto konzistenci husté kaše. Tu nechte asi 20 minut odpočinout, aby se dobře provlhčily všechny komponenty suché směsi a následně přidejte zbytek do 1kg. Těsto by mělo mít takovou konzistenci,a by se dobře rolovalo a nedrolilo se, nebo se naopak kuličky nebortily.
Následně si udělejte z těsta kuličky a ty potom vařte ve vroucí vodě. Do vody vhazujte jen tolik kuliček, aby se voda nepřestala vařit. Počkejte, až kuličky vyplavou na hladinu a vařte další asi 1,5-2 minuty. Následně kuličky vyjměte z vody a nechejte sušit na dobře větraném místě např. v přepravkách na ovoce. Kuličky je dobré po dobu sušení otáčet. Asi po třech dnech potom můžete kuličky zamrazit a nebo je sušit až do úplného vytvrzení.
S pozdravem Imperial baits team.
#910 21. 1. 2010 Spokojenost!
Radek: čau kluci chtěl bych velice pochválit tyto návazce je to převrat v kaprařině.Mám samozřejmě tyto i jiné odzkoušené z velice dobrými výsledky.Firma carp'R'Us mi dopomohla k tomu abych obelstil i toho nejopatrnějšího kapra za to ji samozřejmě děkuji.Každý rybář nebo většina se snaží u vody pracovat na 100% z touhle firmou pracujete na 130%.
Dotaz k produktu: Carp´R´Us Stiff Link - na kombinované montáže
Nikl Team
Ahoj Radku,
děkujeme za pochvalu. I my jsme z těchto nástavců stále nadšení! Jejich jednoduchost, kvalita a funkčnost nás neustále utvrzují v tom, že je to skutečně jedinečný produkt. Jednoduše Stiff linky milujeme! :-)
Jsme opravdu rádi, že se Vám s nimi daří a přejeme i do nové sezony co nejvíce úspěchů! S pozdravem Nikl team.
#907 20. 1. 2010 Dostupnost pelet 3XL na eshopu
pepino: Chci se zeptat kdy budou v e-shopu pelety
3XL
DEKUJI
Nikl Team
Dobrý den.
Pelety 3XL se budeme snažit na náš eshop doplnit do Pražské výstavy, kde by jsme je chtěli již oficiálně představit široké veřejnosti.
S pozdravem Nikl team
#894 19. 1. 2010 Jak dlouho vařit boilies v páře?
Štefan Božík: Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na časový rozsah naparovania boilies s cielom dosiahnúť optimálnu tvrdosť gúl s prihliadnutím na zloženie jednotlivých vašich mixov ( či je do nich ešte potrebné pridať určité množstvo albuminu a koľko alebo niečoho podobného alebo či vaše mixy takúto tvrdnúcu prśadu obsahujú), nakoľko varením sa uvolňuje do vody značné množstvo tekutých prísad a túto sezonu by som chel skúšať takto pripravené boilies, pretože varené a z atraktívnené nie je predsa to isté ako naparované. Ak s tým mate nejaké skúsenosti, tak by som bol velmi vďačný za rady. Napr. koľko minút treba na 20 mm boilies, koľko na 24 mm... pretože aj pri varení 1:30 min nebude mať 30 mm boilies takú tvrdosť ako rovnaký čas varené 20 mm a čím dlhsie sa varia, tým menej v nich ostáva toho dobrého. Určite to skúsim s menším množstvom mixu, ale veď prečo sa najprv nespýtať. Ďakujem za odpoveď
Nikl Team
Dobrý den Štefane,
do našich mixů nemusíte přidávat žádný albumin, či jiná pojiva. Pokud do mixů nepřidáte žádné jiné přísady mixy, jsou připraveny k rolování. Je důležité, abyste boilies po vaření ještě nechal minimálně 24- 48 hodin prosušit. Když půjdete na ryby ještě s teplým boiliesem a budete chtít kobrovat, budou se Vám boiliesy při letu trhat.
Boilies můžete vařit ve vodě nebo vařit v páře. Zkoušeli jsme obě varianty a zodpovědně můžeme tvrdit, že kapři příjímali boilies se stejným výsledkem. Nemyslíme si, že je tak velký rozdíl mezi vařením a napařováním.
Co se týče délky vaření. Na veřejnosti je zažitý trend sledovat stopky, jak boilies vařit přesně na sekundu. Nebojte se když boilies necháte o pár sekund, půl minutky nebo minutku déle ve vodě či v páře. Ani Vy, ani kapři nepoznají rozdíl. Neporadím Vám jak dlouho vařit nebo pařit boilies. Každé těsto je jiné. Vyzkoušejte si sám jak dlouho boilies vařit. Při prvním vaření například průměru 20 mm si po dvou minutách boilies vytáhněte na prkénko a rozkrojte jej nožem. Když bude těsto provařené až na samý střed, je boilies hotový. Vy budete vědět, že tento průměr z tohoto mixu musíte vařit dvě minuty. Když boilies bude po rozkrojení uprostřed syrový, nechte jej ještě chvíli vařit. Po chvíli zjistíte, že boilies příště musíte vařit například dvě a půl nebo tři minuty.
Přejme pěkný den!
#884 18. 1. 2010 Jak odhadnout správný počet vajec, abych spotřeboval všechen mix?
Lubos Manik: Dobry den chcel by som sa spýtat kolko vajec je mozne pridat do zmesi 3xl a c4. Lebo mi vzdy ostava sucha zmes,pouzivam 2 kilove balenia.Viem ze mozem rozbit dalsie vajcia a vmiesit ich do cesta no ale ale asi nebudu dost previazane s roznymy zlozkami v aminokomplexe. Dalo by sa to vyriesit aj s vodov? dakujem za odpoved.
Nikl Team
Dobrý den Luboši,
vždy je velmi ošemetné a zavádějící uvádět u mixu přesný počet vajec na určitou hmotnost směsi. Pokud chceme být seriózní a objektivní, nemůžeme prostě uvést přesný počet potřebných vajec.
Důvodů je hned několik - v první řadě jsou prodávaná vejce často objemově velmi rozdílná a i když vezmete dvě vejce velikosti "M", málokdy mají stejný objem. A pokud jich rozklepnete do zadělávací mísy 10 či 20ks, rozdíly v objemech můžou být značné.
Druhá věc je, že každý si do mixu přidá odlišné množství tekutých složek. tekuté potravy, oleje, melasa... to všechno jsou atraktory, které mají při doporučeném dávkování poměrně velký objem a v konečném důsledku tak silně ovlivňují výsledné množství tekuté složky.
Proto doporučujeme vždy rozklepnout vajec méně a pokud Vám zbude nespotřebovaný mix, prostě přiklepněťe další vajíčko, rozmíchejte ho v hrníčku- případně přidejte komplex a vmíchejte ho do těsta. Těsto si tím připravíte tak, že bude schopnoutt přijmout další suchou směs a tím spotřebujete všechen mix.
Vodu rozhodně přidávat nedoporučujeme. Naše boilies mixy jsou postaveny pro použití přírodních vajec a jsou tomu plně přizůsobeny.
Přejeme pěkný den!
#881 18. 1. 2010 Jaké je složení mořské řasy a kelp powder?
Iva Kotorová: Jaké mořské řasy obsahuje "Seaweed Meal" a odkud pocházejí? Jedná se pouze čistě o semleté mořské řasy a nebo je k nim přidáno ještě něco dalšího (např.minerály, škrob apod.)? Čím se liší od "Kelp Powder" (a jaké by byly odpovědi na výše uvedené otázky pro produkt "Kelp powder")?
Předem Vám velice děkuji za odpověď.
Nikl Team
Dobrý den Ivo,
o produktech, které prodáváme, máme samozřejmě hodně informací. Odkud ale přesně pocházejí mořské řasy, z nichž jsou tyto přírodní atraktory vyráběny, to opravdu nejsme schopní říci.
Takže alespoň pár slov k jejich složení. Mořské řasy jsou čistě přírodní produkt. Je to vlastně šetrně sušená rostlinná hmota, která je následně namletá. Do řas se nepřidává žádný premix vitamínových nebo minerálních doplňků. Kelp i mořská řasa jsou mimořádně bohatým zdrojem zejména minerálů
a vitamínů. Přesné botanické zařazení řasy, z nichž se jednotlivé řasové produkty vyrábí, ale nejsme schopní definovat. Kelp je prášek z mořských chaluh, který je oproti řase velmi jemně až pudrovitě namletý, čímž dosáhnete lepší promísitelnosti do celého mixu při nižším dávkování.
Mořské řasy i kelp doporučujeme do mixů přidávat nejen kvůli velmi cenné nutriční hodnotě, ale zejména pro jejich mimořádně atraktivní chuťové vlastnosti, které kapři milují.
Přejeme pěkný den!
«« předchozí 1 2 3 … 158 159 160 161 162 … 166 167 168 další »»