Vítejte v poradně Nikl Teamu
Máte-li jakoukoliv otázku z oblasti kaprařiny, Nikl Team Vám na tomto místě pomůže nalézt odpověď! V případě, že nenajdete podobný dotaz v archivu poradny, položte nám novou otázku.
Pokud v nás vložíte svou důveru a rozhodnote se u nás nakupit, naleznte veškerý sortiment určený pro lov kapra v sekci Kaprařina.
- Vše
- Dostupnost zboží (551)
- Kaprařské vybavení (4556)
- Taktika a technika lovu kaprů (422)
- Volba nástrah a návnad (3570)
- Koncové udice (978)
- Kaprařské revíry (313)
- Ostatní (1674)
#1628 25. 4. 2010 Kdy bude No Memory opět dostupné?
radim: kdy bude tento vlasec znova v prodeji
Nikl Team
Dobrý den Radime.
Nyní již netrpělivě čekáme na dodávku věcí Mack2 od našeho Francouzkého partnera. Dostupnost tohoto produktu se po jeho naskladnění ukáže zde na eshopu u jeho popisku, jak je to obvyklé.
S pozdravem Nikl team.
#1617 22. 4. 2010 Složení a bezpečnost atraktoru Formid acid
Petr Kozlík: Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli daný přípravek je skutečně kyselina mravenčí a popřípadě jak hodně koncentrovaná?V minulém příspěvku jste psali, že se jedná o směs organických látek, mohu vědět jakých?A nemohlo by se stát, pokud se jedná skutečné o koncentrovanou kyselinu mravenčí, že při nešetrném dávkování by to mohlo ublížit jak rybám, tak i při výrobě návnady rybáří (kyselina=žíravina)?Děkuji za odpověď
Dotaz k produktu: Nikl Formid acid 10ml
Nikl Team
Dobrý den Petře,
správně jste poznamenal, že již minule jsme na dotaz ohledně složení Formid Acidu odpovídali, že se jedná o směs organických kyselin. Výpis jednotlivých složek si ale necháme z pochopitelných důvodů pro sebe.
U tohoto produktu výslovně varujeme před nešetrným zacházením. Protože se skutečně jedná o kyselý přípravek, je potřeba se vyhnout potřísnění kůže nebo dokonce sliznice a jeho ochutnávání. Sami tento preparát v našem boilies používáme, dá se s ním zacházet naprosto bez problémů - při dodržení opatrného zacházení. Nejlepších výsledků ale jednoznačně dosahuje při jeho přímém nakapání na samostatnou nástrahu. Především v době, kdy ryby skutečně nereagují na běžné nástrahy a je potřeba je vydráždit k záběru něčím velmi výrazným.
Přejeme pěkný den!
#1616 22. 4. 2010 Jaký je postup výroby boilie?
Marek: zdravím,chtěl bych se zeptat na postup výroby boili krvavé peklo-švesta,máta.Děkuji
Nikl Team
Dobrý den Marku.
Postup výroby je stejný jako u každého jinéhho boilie. Jednoduše si rozbijete potřebné množství vajec, přidáte do nich Amino-CSL komplex Švestka máta v doporučeném dávkování a promícháte. Následně přidáváte mix Krvavé peklo a vypracujete z něj těsto. Násleně z něj narolujete kuličky a uvaříte. Ty vysušíte 2-3dny, vezmete k vodě a chytíte kapra. :-) Jak snadné
S pozdravem Nikl team.
#1604 20. 4. 2010 Kdy spustí Carp´R´Us svůj web?
Lubo: Dobrý deň, možno to nieje otázka priamo na Vás, ale ako výhradní dovozcovia zn. Carp´R´Us mi snáď bude vedieť odpovedať. Kedy sa podarí pánovi Ray Del Smithovi zprevádzkovať jeho domovskú stránku, myslíte , že by to mohol stihnúť už tento rok?
Nikl Team
Dorbý den Lubo,
tohle je velmi dobrá otázka. Máte pravdu, že domovská stránka společnosti Carp´R´Us je již delší dobu mimo provoz. Ve skutečnosti sice web CRU určitou dobu existoval, avšak jen v opravdu jednoduché podobě. Ray se rozhodl, že webovou stránku Carp´R´Us nechá vytvořit zcela novou, aby odpovídala dnešním standartům a vysokému kreditu jeho firmy. Vlivem obrovského rozvoje společnosti CRU, ke kterému v současné době dochází a tyto skvělé produkty doslova dobývají další a další evropské státy, je Ray natolik vytížený, že nenalézá potřebný čas k intezivní konzultaci s webdesignovým týmem, který má nový web postavit.
Jakmile se situace jen trochu stabilizuje, má Ray v plánu urychlit vývoj nového webu a co nejdříve jej spustit. Na výstavbě tohoto webu bychom se měli s části podílet i my a pro české a slovenské kapraře ho kompletně přeložit do české verze, takže vrškerý obsah bude přístupný ve více jazycích, včetně češtiny.
Přejeme pěkný den!
#1593 18. 4. 2010 Jak dlouhé je DVD s Karlem Niklem?
Jakub Pálka: Kolik minut ma tohle video???.....Děkuji
Nikl Team
Dobrý den Jakube,
celková stopáž tohoto DVD s Karlem Niklem je 74minut.
Přejeme pěkný den!
#1590 18. 4. 2010 Je již Kolínská prodejna otevřena?
Luboš: dobry den mel bych dotaz ohledne vasi prodejny v koline jestli uz plnohodnotne funguje a jestli v ni akceptujete platebni karty diky a preji krasny den
Nikl Team
Dobrý den Luboši.
Prodejna je již v provozu a můžete si přijet bez problémů nakoupit. Platební terminál pro platbu kartou ještě bohužel není provozu, proto si prosím pokud chystáte větší nákup, vezměte s sebou dostatečnou finanční hotovost.
Na Vaši návštěvu se těší vedoucí prodejny Honza "Carpkiller" Hubka
S pozdravem Nikl team.
#1587 18. 4. 2010 Kdy bude dostupné boilie IB Monster-Liver a Elite?
Pavel: Dobrý den. Chtěl jsem informaci ohledně mraženého bojlie IB- Monster-liver a Elite. Kdy bude na skladě vyrobeno???
Imperial Baits team
Dobrý den Pavle.
Toto boilie sice není nyní na skladě,a le na základě Vaší objednávky, kterou učiníte, Vám bude vyrobeno a zasláno. Kvůli velkému časovému presu nyní nevyrábíme toto boilie do vysoké skladové zásoby, proto bývá často vyprodáno a není zaneseno ve skladovém hospodářství.
S pozdravem Imperial Baits Team.
#1579 15. 4. 2010 Co je to vlastně krakatice?
Koubas: Zdravím Nikl Team,
Mám dotaz ohledně Boosteru Krakatice, absolutne nevim charakteristiku tohoto boosteru nebo k cemu ho pouzivat k kteremu typu boilie pelett atd. Tak bych se vas rad zeptal jak se tento booster chova ve studenější vodě.. například v současném období jestli se nemusim bat boostere dipovat jak halubitky tak boilie sladke masove kořeněne atd... zajimalo k čemu krakatice předurčen primarně... samozřejmě vím o možnosti skoušení ruzných kombinací... dekuji za odpověď...
Nikl Team
Dobrý den.
Vůni esence krakatice je velmi těžké přirovnat k nějaké známé vůni. Jedná se o velmi intenzivní, ale zároveň jemnou masově/rybí vůni.
Tento booster bychom volili spíše na již teplejší období roku, kdy funguje nejlépe. V této době však již voda přesáhla teplotu 10°C, kapři začínají být výrazně aktivnější a Krakatice již bude pro ně velmi lákavá.
S pozdravem Nikl team.
#1577 15. 4. 2010 Je možné boilie 3XL opětovně zamrazit?
Jaroslav: Dodrý den ! Zajímalo by mě jestli můžu 3XL,když je všechny nespotřebuji znovu zamrazit? Děkuji
Nikl Team
Dobrý den Jaroslave.
Naše mražené boilie- 3XL nevyjímaje- je možné v případě nespotřebovaní opětovně zamrazit s tím, že zbytek spotřebujete na další výpravě. Pokud tak učiníte jednou, maximálně dvakrát, nijak by se tento proces neměl na kvalitě boilie podepsat. Mnohonásobné rozmrazování a zamrazování však nedoporučujeme.
Boilie, které nespotřebujete na výpravě, je vhodné i dlouhodobě skladovat v prodyšných sacích. Konkrétně 3XL není prakticky vůbec náchylné k zaplísnění.
S pozdravem Nikl team.
#1571 14. 4. 2010 Dotaz k zprávě od vody Zdeňka Ipsera
Bohouš: Dobrý den.Můžu se zeptat,kde je v naší republice v týhle době tak rozbujelá vegetace,jako na snímcích pana Ipsera?Jsem amatérský biolog a moc by mě to zajímalo.
Nikl Team
Dobrý den Bohouši,
na e-mailovou adresu, kterou jste uvedl u Vašeho dotazu Vám zasíláme kontaktní e-mail na Zdeňka Ipsera, který nám tuhle zprávu od vody poslal. Zveřejnili jsme jeho příspěvek v nezměněné podobě tak, jak nám jej zaslal. Tato otázka by tedy měla směřovat na Zdeňka.
Přejeme pěkný den!
«« předchozí 1 2 3 … 146 147 148 149 150 … 166 167 168 další »»